Iščemo novega sodelavca, sodelavko!

Društvo psihologov Slovenije za raziskovalno delo na projektu SUPER PSIHOLOG za določen čas med 4.5.2016 in 15.10.2016 v obsegu 12h/teden (30%) zaposli sodelavca.

Delo zajema sodelovanje z ekipo projekta SUPER PSIHOLOG pri:
– razvoju in vpeljavi sistema supervizirane prakse psihologov;
– evalvaciji preteklih projektnih aktivnosti;
– optimizaciji spletne strani in platforme;
– pripravi in pisanju smernic za izvajanje supervizirane prakse in knjige o projektu;
– aktivnostih informiranja in obveščanja splošne in strokovne javnosti;
– drugih projektnih aktivnostih po potrebi.

Od sodelavca pričakujemo odlične veščine pisne in ustne komunikacije v slovenščini in angleščini, sposobnost timskega dela, poznavanje specifik projektnega dela, ter samoiniciativnost in visoko učinkovitost pri delu. Poznavanje področja supervizirane prakse in interes za dolgoročno sodelovanje pri izvajanju supervizirane prakse v Sloveniji predstavljata prednost.
Poznavanje postavljanja in vzdrževanja spletnih strani v WordPressu ni pogoj, iščemo pa osebo z interesom za pridobitev teh znanj.

Kandidirajo lahko psihologi z zaključenim pred-bolonjskim diplomskim študijem (naziv univ. dipl. psiholog) ali magistrskim bolonjskim študijem. Delovne izkušnje niso pogoj.

Kandidati svoj življenjepis z motivacijskim pismom do vključno s četrtkom, 21. 4. 2016, pošljejo na psy@guest.arnes.si. Za vprašanja se lahko obrnete na vlasta.zabukovec@ff.uni-lj.si.

Razgovore s potencialnimi sodelavci bomo opravili v torek, 3. 5. 2016 v popoldanskem času, in jih bomo o terminu obvestili v najkrajšem možnem času.

Povezava na razpis na strani ZRSZ (KLIK).

 

Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirano, Novice. Zaznamek za trajno povezavo.